Brand: Camry
ADL-CR 1134B

Centru muzical retro player mp3 camry cu functie de inregistrare, radio fm, cd, usb, card sd si telecomanda

403.00 lei

+
Centru Muzical Retro Player MP3 Camry cu Functie de Inregistrare, Radio FM, CD, USB, Card SD si Telecomanda

Centru Muzical Retro Player MP3 Camry cu Functie de Inregistrare, Radio FM, CD, USB, Card SD si TelecomandaCombinația dintre farmecul si magia discurilor din vinil si tehnologia moderna fac din acest produs unul inedit.
Pick-up cu trei viteze de rotație (33/45/78 RPM) și radio FM / AM oferă utilizatorului numeroase posibilități. Acesta poate fi ușor conectat cu alte aparate grație intrarii AUX, a slotului SD / MMC și USB.
De asemenea, este ușor de folosit datorită ecranului LCD și a telecomenzii.
Una dintre cele mai mari caracteristici ale sale este faptul că permite inregistrarea in format mp3 de la radio sau de pe USB.Specificatii:

- Pick- up cu trei viteze de rotatii (33/45/78 RPM)
- CD player;
- ecran LCD;
- AUX-in / AUX- out;
- Slot SD/ MMC;
- Conector USB
- Dimensiune: 20x35x36 cm
- Permite inregistrarea în format de fișier MP3: > De la radio > din inregistrari


Producator:CamryCod:ADL16-CR 1134b

Poti comanda online produsul Centru Muzical Retro Player MP3 Camry cu Functie de Inregistrare, Radio FM, CD, USB, Card SD si Telecomanda la pretul de 403lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Centru muzical retro player mp3 camry cu functie de inregistrare, radio fm, cd, usb, card sd si telecomanda , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Centru muzical retro player mp3 camry cu functie de inregistrare, radio fm, cd, usb, card sd si telecomanda poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 403.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Centru muzical retro player mp3 camry cu functie de inregistrare, radio fm, cd, usb, card sd si telecomanda prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 403.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 403.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 1134B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Centru muzical retro player mp3 camry cu functie de inregistrare, radio fm, cd, usb, card sd si telecomanda se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 1134B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Centru muzical retro player mp3 camry cu functie de inregistrare, radio fm, cd, usb, card sd si telecomanda , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Centru muzical retro player mp3 camry cu functie de inregistrare, radio fm, cd, usb, card sd si telecomanda a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Centru muzical retro player mp3 camry cu functie de inregistrare, radio fm, cd, usb, card sd si telecomanda

Comanda cu incredere