Brand: Palmonix
GTL-L41

Ceas digital de mana cu led pentru barbati, curea silicon, tehnologie longlife

54.00 lei

Ceas Digital de Mana cu LED pentru Barbati, Curea Silicon, Tehnologie LongLife
Ceas Digital de Mana cu LED pentru Barbati, Curea Silicon, Tehnologie LongLife

Ceasul afișează data și ora (iluminat LED rosu). Fabricat cu tehnologia LONGLIFE (consum redus de energie în comparație cu alte ceasuri). Ora apare câteva secunde după ce porniti afișajul prin butonul. Simplitate și eleganță. Echipat cu 4 butoane care permit accesul facil la toate funcțiile. Foarte ușor, cu alimentare baterie. După epuizarea bateriei aveti posibilitatea înlocuirii acesteia. Ceas pentru bărbați.

Funcții de vizionare:
- afișare format: 12h / 24h.
- funcția încorporată de afișare a orei, a datei.
- culoare afișaj: roșu.
- curea elastica, rezistenta la deteriorare - fabricata din silicon de cea mai bună calitate

Dimensiuni:
- circumferința maximă a curelei: aproximativ 23 cm
- circumferința minimă a curelei: aproximativ 16 cm
- lățimea curelei: aproximativ 2,5 cm
- dimensiunea cadranului: aproximativ 4,5 x 3,5 cm

Producator:PalmonixCod:GTL10-L41

Poti comanda online produsul Ceas Digital de Mana cu LED pentru Barbati, Curea Silicon, Tehnologie LongLife la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ceas digital de mana cu led pentru barbati, curea silicon, tehnologie longlife , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ceas digital de mana cu led pentru barbati, curea silicon, tehnologie longlife poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ceas digital de mana cu led pentru barbati, curea silicon, tehnologie longlife prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-L41 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ceas digital de mana cu led pentru barbati, curea silicon, tehnologie longlife se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-L41 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ceas digital de mana cu led pentru barbati, curea silicon, tehnologie longlife , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ceas digital de mana cu led pentru barbati, curea silicon, tehnologie longlife a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ceas digital de mana cu led pentru barbati, curea silicon, tehnologie longlife

Comanda cu incredere