Brand: GreenBlue
CTR-GB524

Ceas digital cu temporizator magnetic si ecran tactil greenblue

60.00 lei

Ceas Digital cu Temporizator Magnetic si Ecran Tactil GreenBlue
Ceas Digital cu Temporizator Magnetic si Ecran Tactil GreenBlue

Ceas digital cu temporizator magnetic si ecran tactil GreenBlue

Foarte ușor de utilizat, vă permite să măsurați timpul de până la 100 de minute.

Specificație tehnică:
-Funcția de numărătoare inversă.
-Funcția cronometru.
-Ecran tactil.
-Timp maxim de afișare: 99:59
-Semnal sonor puternic.
-Magneți încorporați și suport.
-Fabricat din materiale de înaltă calitate
-Robust și durabil
-Alimentare: 2 baterii CR2032 3V (incluse)

Setul conține:
-Ceas digital
-2 baterii CR2032 3V

Producator:GreenBlueCod:CTR-GB524

Poti comanda online produsul Ceas Digital cu Temporizator Magnetic si Ecran Tactil GreenBlue la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ceas digital cu temporizator magnetic si ecran tactil greenblue , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ceas digital cu temporizator magnetic si ecran tactil greenblue poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ceas digital cu temporizator magnetic si ecran tactil greenblue prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-GB524 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ceas digital cu temporizator magnetic si ecran tactil greenblue se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-GB524 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ceas digital cu temporizator magnetic si ecran tactil greenblue , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ceas digital cu temporizator magnetic si ecran tactil greenblue a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ceas digital cu temporizator magnetic si ecran tactil greenblue

Comanda cu incredere