Brand: ATL
APT-ZG5

Ceas cu led pentru barbati tip formula f1 black ceramic

60.00 lei

+
Ceas cu LED pentru barbati tip Formula F1 Black Ceramic

Ceas cu LED pentru barbati tip Formula F1 rezistent la apaZG5 Ceas cu led pentru bărbați tip formula F1Hitul absolut - Ceasul cu led captureaza atentia tuturor și de a creea o placuta impresie. Cadou excelent pentru orice iubitor de două și patru roți.Caracteristicile produsului:Design uimitor, șic și eleganță.
Timpul este afișat într-un mod discret: folosind codul binar afișat pe două discuri: tahometru și vitezometru.
Cu built-in timp iluminare cu LED-uri fundalul va fi perfect vizibil chiar și pe timp de noapte.
Cureaua este confectionata din cauciuc de înaltă calitate, fixat o inchidere tip catarama pentru o utilizare ușoară.
Ceasul are o parte electronica foarte eficienta energetic - va servi o lungă perioadă de timp, fără a schimba bateria inclusă.
Rezistent la apă: 30m
Formatul de afișare: 12h / 24h
Încorporat afișează data curentă.
Culoare curea: negru
Dimensiunile ceasului (fără curea): 40mm x 39mm
Ambalaj: cutie metalica elegantby ManiaMall.ro


Producator:

ATLCod:

ANN2-ZG5

Poti comanda online produsul Ceas cu LED pentru barbati tip Formula F1 Black Ceramic la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ceas cu led pentru barbati tip formula f1 black ceramic , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ceas cu led pentru barbati tip formula f1 black ceramic poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ceas cu led pentru barbati tip formula f1 black ceramic prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZG5 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ceas cu led pentru barbati tip formula f1 black ceramic se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZG5 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ceas cu led pentru barbati tip formula f1 black ceramic , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ceas cu led pentru barbati tip formula f1 black ceramic a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ceas cu led pentru barbati tip formula f1 black ceramic

Comanda cu incredere