Brand: ATL
APT-BQ17C

Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm

25.00 lei

+
Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm
Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm

Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10 x 13 cm

Castile protectie urechi impotriva frigului sunt perfecte pentru purtarea în zilele mai reci.

Caracteristicile produsului:

-Setul este acoperit cu o blană ecologică, extrem de plăcută la atingere.
-Accesoriu necesar pentru a fii purtat din toamna până la începutul primăverii. Ele protejează perfect urechile de frig și de vânt.
-Versatil și foarte flexibil, se potrivesc perfect formei capului. Ele sunt foarte bine fixate, puteți alerga cu ele sau practica alte sporturi.
-Dimensiuni: 10x13cm
-Material: interior blana, exterior material rezistent la schimbările climatice.
-Culoare: ca în imagine

Producator:ATLCod:APT10-BQ17C

Poti comanda online produsul Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm la pretul de 25lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 25.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 25.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 25.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ17C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ17C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Casti protectie urechi impotriva frigului si a vantului, multicolore, dimensiuni 10x13cm

Comanda cu incredere