Brand: Palmonix
MXY-5068

Casti audio wireless cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare alb-gri

68.00 lei

+
Casti Audio Wireless cu Bluetooth MP3, Microfon, Radio FM, USB, Putere 50W, Culoare Alb-Gri

Casti Audio Wireless cu Bluetooth MP3, Microfon, Radio FM, USB, Putere 50W, Culoare Alb-GriSPECIFICAȚII:
-Culoare: Alb - Gri;
-Frecvență de răspuns 2.4-2.4835GHz;
-Distanța de 10-20m;
-Sensibilitate -80dB;
-Format: MP3, WMA;
-Slot: USB 2.0;
-Radio 87,5-108,0 Mhz;
-Diametru membrana: 40 mm;
-Capacitate baterie: 250mAh;
-Impedanță 320HM;
-Putere: 50 W;
-Sensibilitate 108dB / mW;
-Frecvență: 12-22 000 Hz;
-Conexiune: fără fir;
-Dimensiuni căști: 21,5x20x8,5 cm;
-Dimensiuni după pliere: 20x17,5 cm;
-Greutate căști: 185g;
-Greutate cu ambalaj: 400g;Setul include:
-casti.
-cablu jack-jack (110cm)
-cablu miniUSB-USB (25.5cm).COMFORTABILE - Sunt acoperite cu piele eco moale, astfel încât să puteți asculta muzică pentru o lungă perioadă de timp fără a cauza discomfort urechii.
AJUSTARE - Vă permite să ajustați căștile la orice dimensiune a capului.

Producator:PalmonixCod:MXY22-5068

Poti comanda online produsul Casti Audio Wireless cu Bluetooth MP3, Microfon, Radio FM, USB, Putere 50W, Culoare Alb-Gri la pretul de 68lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Casti audio wireless cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare alb-gri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Casti audio wireless cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare alb-gri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 68.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Casti audio wireless cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare alb-gri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 68.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 68.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5068 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Casti audio wireless cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare alb-gri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5068 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Casti audio wireless cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare alb-gri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Casti audio wireless cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare alb-gri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Casti audio wireless cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare alb-gri

Comanda cu incredere