Brand: Inny
TKG-668-NEGRU

Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot microsd, culoare negru

65.00 lei

+
Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot MicroSD, culoare Negru
Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot MicroSD, culoare Negru

Căștile se conectează fără fir la TV, laptop, tabletă, smartphone sau orice telefon echipat cu funcția bluetooth.
Este o soluție ideală pentru persoanele active care se află în mișcare continua, de exemplu alergători sau șoferi. Căștile sunt echipate cu butoane de modificare a volumului și butoane pentru schimbarea pieselor.

Ele sunt, de asemenea, ideale într-o mașină. Acum poți să vorbești la telefon în timp ce conduci fără riscul de a provoca un pericol pe șosea și fără teama de a primi o amenda.

Căștile sunt, de asemenea, ideale pentru persoanele care doresc să se bucure de vizionarea TV în timpul orelor târzii in noapte. Acum vă puteți bucura de filmele și serialele dvs. preferate, fără să vă faceți griji că deranjati alti membri ai familiei.

CASTILE AU INCORPORAT SLOT PENTRU CARD MICRO SD!

Datorită slotului pentru cartele de memorie încorporat, puteți să vă luați doar căștile, nu veți mai avea nevoie de telefon pentru a reda melodiile preferate.

Culoare: Negru

Setul contine:
-1x căști wireless pentru sport + microfon
-1x cablu USB

Specificații:
-Versiunea Bluetooth: v4.1 + EDR clasa 2
-Cititor de carduri: Micro SD
-Interval functionare: 10 metri
-Frecvență: 2,4-2,48GHZ
-Durata convorbiri telefonice: aproximativ 3 ore
-Durata redare muzica: aproximativ 7 ore
-Timp de așteptare: aproximativ 250 de ore.
-Slot de încărcare: Micro USB.

Producator:InnyCod:TKG2-668-negru

Poti comanda online produsul Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot MicroSD, culoare Negru la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot microsd, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot microsd, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot microsd, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-668-NEGRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot microsd, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-668-NEGRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot microsd, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot microsd, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Casti audio wireless bluetooth pentru sport cu slot microsd, culoare negru

Comanda cu incredere