Brand: Inny
TKG-667-ALBASTRU

Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card microsd, culoare albastru

86.00 lei

+
Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card MicroSD, culoare Albastru
Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card MicroSD, culoare Albastru

Căști fara fir Bluetooth de înaltă calitate cu slot pentru card micro SD, mp3 player cu microfon încorporat și baterie. Căștile au un control al volumului care le face mult mai ușor de utilizat. Microfonul încorporat vă permite să efectuați apeluri direct de la căști după conectarea la telefon prin intermediul Bluetooth-ului. Puteți prelua și efectua apeluri telefonice.

Culoare: ALBASTRU.

Transmisie audio wireless de la televizor, calculator, playere DVD, playere VCD, casetofon, playere MP3 / MP4 și alte dispozitive audio prin intermediul BLUETOOTH.

Căștile pot fi conectate ca si căști normale la ieșirea audio de 3,5 mm.

Kitul facilitează trecerea de la conversație la muzică. În acest fel nu veți pierde un apel primit în timp ce ascultați muzică. Acesta susține profilele pentru seturile de mâini libere HSP HFP, A2DP și AVRCP, iar tehnologia Bluetooth de clasa 2 se poate lăuda cu o distanță de până la 10 metri de functionare. Căștile au o baterie reîncărcabilă.

Setul contine:
-1x căști fără fir + microfon
-1x cablu USB
-1x cablu AUX
-ambalaj original

Specificații:
-microfon încorporat
-incorporat slot de carduri micro SD
-mp3 player
-baterie încorporată (încărcată prin intrarea USB)
-Frecvență de transmisie Bluetooth: 2.401-2.480GHz
-interval: ~ 10m.
-Răspunsul de frecvență: 50Hz - 20KHz
-sensibilitate: 88 dB

Producator:InnyCod:TKG2-667-albastru

Poti comanda online produsul Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card MicroSD, culoare Albastru la pretul de 86lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card microsd, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card microsd, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 86.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card microsd, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 86.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 86.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-667-ALBASTRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card microsd, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-667-ALBASTRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card microsd, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card microsd, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Casti audio wireless bluetooth + microfon si slot card microsd, culoare albastru

Comanda cu incredere