Brand: Palmonix
TKG-1104-ALBASTRU

Casti audio stereo cu bluetooth, radio fm, redare mp3, card microsd, usb, albastru

65.00 lei

+
Casti Audio Stereo cu Bluetooth, Radio FM, Redare MP3, Card microSD, USB, Albastru
Casti Audio Stereo cu Bluetooth, Radio FM, Redare MP3, Card microSD, USB, Albastru

Uita de cabluri cu acest set de casti stereo cu radio FM. Conectivitate Bluetooth pana la 10 m. Receptorul radio este integrat in casti.

Setul include:
- casti
- cablu jack;
- cablu USB

Specificatii:

Marcă și model STN-07,
Bluetooth 4.2 + EDR
Conectivitate pana la 10 m
Intervalul de frecventa 2.4-2.4835GHz banda ISM,
Frecventa 20Hz-20kHz.
Sensibilitate 85dB,
MP3 / FM
Interfață PC USB 2.0,
Format muzică MP3 / WMA
MicroSD card de 128MB-32GB,
FM 87.5-108MHz frecvență,
250mAh litiu baterie reîncărcabilă,
Tip căști stereo cu microfon,
Vorbitor I¦40mm,
Sensibilitate 115dB SPL KHz,
Impedanță 32 ohm
Puterea nominală a 40mW,
Lungime cablu mini jack de 1,5 m,
Microfon 4.5mm x 2mm -58 dB + 3dB
Plug Tip I¦3.5mm stereo.
Timpul de încărcare de aproximativ 2-3 ore;
Durată de funcționare de până la 6 ore.

Producator:PalmonixCod:TKG8-1104-albastru

Poti comanda online produsul Casti Audio Stereo cu Bluetooth, Radio FM, Redare MP3, Card microSD, USB, Albastru la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Casti audio stereo cu bluetooth, radio fm, redare mp3, card microsd, usb, albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Casti audio stereo cu bluetooth, radio fm, redare mp3, card microsd, usb, albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Casti audio stereo cu bluetooth, radio fm, redare mp3, card microsd, usb, albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1104-ALBASTRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Casti audio stereo cu bluetooth, radio fm, redare mp3, card microsd, usb, albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1104-ALBASTRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Casti audio stereo cu bluetooth, radio fm, redare mp3, card microsd, usb, albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Casti audio stereo cu bluetooth, radio fm, redare mp3, card microsd, usb, albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Casti audio stereo cu bluetooth, radio fm, redare mp3, card microsd, usb, albastru

Comanda cu incredere