Brand: Soyle
VKFT-SY131-ROSU

Casti audio in urechi in-ear intraauriculare soyle, putere 50mw, design modern rosu

39.00 lei

+
Casti Audio in Urechi In-ear Intraauriculare Soyle, Putere 50mW, Design Modern Rosu
Casti Audio in Urechi In-ear Intraauriculare Soyle, Putere 50mW, Design Modern Rosu

Căști audio intraauriculare profesionale cu design modern si ergonomic.

Tip: deschis, dinamic
Elementul principal: 16mm, tip dome
Putere maximă:50mW
Impedanță: 10ohm la 1 kHz
Sensibilitate: 108dB / mW
Caracteristici de frecvență: 12 - 22.000 Hz
Lungime cablu: 1,2 m (mini stereo contact)
Greutate: aproximativ 12g
Echipamente suplimentare: suprapuneri 2 buc

Producator:SoyleCod:VKFT3-SY 131-rosu

Poti comanda online produsul Casti Audio in Urechi In-ear Intraauriculare Soyle, Putere 50mW, Design Modern Rosu la pretul de 39lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Casti audio in urechi in-ear intraauriculare soyle, putere 50mw, design modern rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Casti audio in urechi in-ear intraauriculare soyle, putere 50mw, design modern rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 39.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Casti audio in urechi in-ear intraauriculare soyle, putere 50mw, design modern rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 39.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 39.00 lei cat costa produsul cu codul VKFT-SY131-ROSU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Casti audio in urechi in-ear intraauriculare soyle, putere 50mw, design modern rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul VKFT-SY131-ROSU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Casti audio in urechi in-ear intraauriculare soyle, putere 50mw, design modern rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Casti audio in urechi in-ear intraauriculare soyle, putere 50mw, design modern rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Casti audio in urechi in-ear intraauriculare soyle, putere 50mw, design modern rosu

Comanda cu incredere