Brand: Palmonix
TKG-1103

Casti audio in urechi in-ear intraauriculare cu microfon incorporat, universale pentru telefon

18.00 lei

+
Casti Audio in Urechi In-ear Intraauriculare cu Microfon Incorporat, Universale pentru Telefon
Casti Audio in Urechi In-ear Intraauriculare cu Microfon Incorporat, Universale pentru Telefon

Casti ergonomice, ideale pentru urechi, permit purtarea lor indelungata fara a deranja si ofera o calitate excelenta a sunetului stereo oriunde.
Elegante si usoare va permit să va bucurati de muzica sau sa le folositi in timpul unei convorbiri.
Pentru a raspunde unui apel, apasati doar pe microfon. Volumul se poate seta usor datorita butnului de control al volumului. Setul cu casca este proiectat pentru smartphone-uri cu conectori de 3,5 mm si alte dispozitive.

Specificații:

Tip: casti urechi;
Include: jack de 3,5 mm;
Echipat cu un control de la distanță pentru a regla volumul, apeluri răspuns.

Producator:PalmonixCod:TKG8-1103

Poti comanda online produsul Casti Audio in Urechi In-ear Intraauriculare cu Microfon Incorporat, Universale pentru Telefon la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Casti audio in urechi in-ear intraauriculare cu microfon incorporat, universale pentru telefon , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Casti audio in urechi in-ear intraauriculare cu microfon incorporat, universale pentru telefon poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Casti audio in urechi in-ear intraauriculare cu microfon incorporat, universale pentru telefon prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1103 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Casti audio in urechi in-ear intraauriculare cu microfon incorporat, universale pentru telefon se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1103 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Casti audio in urechi in-ear intraauriculare cu microfon incorporat, universale pentru telefon , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Casti audio in urechi in-ear intraauriculare cu microfon incorporat, universale pentru telefon a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Casti audio in urechi in-ear intraauriculare cu microfon incorporat, universale pentru telefon

Comanda cu incredere