Brand: IsoTrade
MXY-5069

Casti audio cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare albastru

72.00 lei

+
Casti Audio cu Bluetooth MP3, Microfon, Radio FM, USB, Putere 50W, Culoare Albastru

Casti Audio cu Bluetooth MP3, Microfon, Radio FM, USB, Putere 50W, Culoare AlbastruMicrofon incorporat - vă permite să efectuați apeluri direct de la căști după conectarea la telefon prin intermediul modulului Bluetooth.
Bluetooth- vă puteți duce căștile cu dvs. oriunde și le puteți folosi cum vă place. Conectați-vă wireless la dispozitivul mobil utilizând funcția Bluetooth și redați muzica preferată. Este echipamentul perfect pentru utilizarea de zi cu zi, acasă, la locul de muncă sau în timpul exercițiilor fizice.SPECIFICAȚII-Culoare neagră și albastră;
-Frecvență de răspuns 2.4-2.4835GHz;
-Distanța de 10-20m;
-Sensibilitate -80dB;Formatul MP3, WMA;
Slot USB 2.0;
Radio 87,5-108,0 Mhz;
Diametrul diafragmei de 40 mm;
Capacitate baterie 250mAh;
Impedanță 320HM;
Putere 50 W;
Sensibilitate 108dB / mW;
conexiune fără fir;
dimensiunile căștilor 21,5x20x8,5 cm;
Dimensiuni după pliere 20x17,5 cm;
greutatea căștilor 185g;
Greutate cu ambalaj 400g;
setul cască inclus;
jack jack;
miniUSB-USB.
COMFORTABILE - Sunt acoperite cu piele eco moale, astfel încât să puteți asculta muzică pentru o lungă perioadă de timp fără a cauza oboseala urechii.
ADJUSTARE - Vă permite să ajustați căștile la orice dimensiune a capului.Intr-un setcăşti
cablul jack (110 cm)
miniUSB-cablu USB (25,5 cm)Microfon incorporat - vă permite să efectuați apeluri direct de la căști după conectarea la telefon prin intermediul modulului Bluetooth.
Bluetooth- vă puteți duce căștile cu dvs. oriunde și le puteți folosi cum vă place. Conectați-vă wireless la dispozitivul mobil utilizând funcția Bluetooth și redați muzica preferată. Este echipamentul perfect pentru utilizarea de zi cu zi, acasă, la locul de muncă sau în timpul exercițiilor fizice.


Producator:

IsoTradeCod:

MXY9-5069

Poti comanda online produsul Casti Audio cu Bluetooth MP3, Microfon, Radio FM, USB, Putere 50W, Culoare Albastru la pretul de 72lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Casti audio cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Casti audio cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 72.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Casti audio cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 72.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 72.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5069 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Casti audio cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5069 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Casti audio cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Casti audio cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Casti audio cu bluetooth mp3, microfon, radio fm, usb, putere 50w, culoare albastru

Comanda cu incredere