Brand: MalTrack
MLS-SPORTING-ROSU

Casca protectie ciclism pentru bicicleta cu 26 orificii ventilatie, model sporting rosu, dimensiuni 55-59cm

82.00 lei

+
Casca Protectie Ciclism pentru Bicicleta cu 26 Orificii Ventilatie, Model Sporting Rosu, Dimensiuni 55-59cm
Casca Protectie Ciclism pentru Bicicleta cu 26 Orificii Ventilatie, Model Sporting Rosu, Dimensiuni 55-59cm

Cască perfectă, care poate fi folosită și pe teren și pe excursii turistice. Bucurați-vă de călătoria confortabilă cu casca Sporting. Creata în tehnologia Double-shell In-mold, asigură durabilitatea și siguranța. Echipata cu 26 de orificii de ventilație, datorită cărora scalpul respiră în mod constant și nu transpiră, de asemenea, nu se supraîncălzește.

Producător: MalTrack
a€¢ Model: Sporting.
a€¢ Dimensiune: 55-59 cm.
a€¢ Culoare: Rosu.
a€¢ Tehnologie: In-Mold.
a€¢ Numărul orificii de ventilație: 26.
a€¢ Inchizatoare: cataramă cu cuplaj rapid.
a€¢ Vizor demontabil integrat.
a€¢ Velcro anti-bacterian care poate fi spălat.

Nu expuneți la temperaturi ridicate (> 60 A° C). A se depozita într-un loc uscat, departe de razele UV. Curățați delicat cu săpun și apă, cu un burete moale.

Producator:MalTrackCod:MLS6-Sporting-Rosu

Poti comanda online produsul Casca Protectie Ciclism pentru Bicicleta cu 26 Orificii Ventilatie, Model Sporting Rosu, Dimensiuni 55-59cm la pretul de 82lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Casca protectie ciclism pentru bicicleta cu 26 orificii ventilatie, model sporting rosu, dimensiuni 55-59cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Casca protectie ciclism pentru bicicleta cu 26 orificii ventilatie, model sporting rosu, dimensiuni 55-59cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 82.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Casca protectie ciclism pentru bicicleta cu 26 orificii ventilatie, model sporting rosu, dimensiuni 55-59cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 82.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 82.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-SPORTING-ROSU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Casca protectie ciclism pentru bicicleta cu 26 orificii ventilatie, model sporting rosu, dimensiuni 55-59cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-SPORTING-ROSU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Casca protectie ciclism pentru bicicleta cu 26 orificii ventilatie, model sporting rosu, dimensiuni 55-59cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Casca protectie ciclism pentru bicicleta cu 26 orificii ventilatie, model sporting rosu, dimensiuni 55-59cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Casca protectie ciclism pentru bicicleta cu 26 orificii ventilatie, model sporting rosu, dimensiuni 55-59cm

Comanda cu incredere