Brand: Palmonix
MXY-645

Casca party de baut bere sau racoritoare pentru petreceri, culoare galben

44.00 lei

Casca Party de Baut Bere sau Racoritoare pentru Petreceri, culoare Galben
Casca Party de Baut Bere sau Racoritoare pentru Petreceri, culoare Galben

SPECIFICAȚII:
-culoare: galben.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 27x17,5x11cm.
-greutate: 300g.

Casca este folosita pentru a bea bere sau alte racoritoare. Este un dispozitiv care vă permite să beți băutura preferată într-un mod neconvențional, fără a vă folosi mâinile. Casca poate fii ideala pentru petreceri.

Suportii pot sustine doze sau cani de bere cu o capacitate de până la 0,5L.

Clema tubului face posibilă oprirea alimentării cu băutură.

Producator:PalmonixCod:MXY22-645

Poti comanda online produsul Casca Party de Baut Bere sau Racoritoare pentru Petreceri, culoare Galben la pretul de 44lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Casca party de baut bere sau racoritoare pentru petreceri, culoare galben , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Casca party de baut bere sau racoritoare pentru petreceri, culoare galben poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 44.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Casca party de baut bere sau racoritoare pentru petreceri, culoare galben prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 44.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 44.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-645 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Casca party de baut bere sau racoritoare pentru petreceri, culoare galben se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-645 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Casca party de baut bere sau racoritoare pentru petreceri, culoare galben , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Casca party de baut bere sau racoritoare pentru petreceri, culoare galben a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Casca party de baut bere sau racoritoare pentru petreceri, culoare galben

Comanda cu incredere