Brand: EcoToys
MSTR-2150

Carucior antepremergator de papusi ecotoys, din lemn cu roti anti-alunecare

155.00 lei

Carucior antepremergator de papusi EcoToys, din lemn cu roti anti-alunecare
Carucior antepremergator de papusi EcoToys, din lemn cu roti anti-alunecare

Caruciorul este o varianta pentru a-l incuraja pe cel mic sa exerseze mersul. Manerul este pozitionat la o inaltime care să îi permită micuțului să împingă confortabil jucăria, accelerând astfel procesul de învățare. Jucăria a fost construită astfel încât să nu conțină margini ascuțite sau elemente periculoase, fapt confirmat de certificarea produsului. Caruciorul va oferi multe ore de distracție si zambete pe fata celor mici.

Specificatii:
- pentru copii cu varsta de la 12 luni+
- carucior cu 4 roti;
- interiorul caruciorului este din material textil moale, potrivit pentru papusi;

Dimensiune carucior
- inaltime 48 cm;
- lungime 42 cm;
- latime 27 cm;
Culoare carucior: alb cu inimioare rosii
Culoare roti:roz;

Roțile au benzi de cauciuc speciale care împiedică alunecarea roților și garantează o bună aderență.Producator:EcoToysCod:MSTR7-2150

Poti comanda online produsul Carucior antepremergator de papusi EcoToys, din lemn cu roti anti-alunecare la pretul de 155lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Carucior antepremergator de papusi ecotoys, din lemn cu roti anti-alunecare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Carucior antepremergator de papusi ecotoys, din lemn cu roti anti-alunecare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 155.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Carucior antepremergator de papusi ecotoys, din lemn cu roti anti-alunecare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 155.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 155.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-2150 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Carucior antepremergator de papusi ecotoys, din lemn cu roti anti-alunecare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-2150 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Carucior antepremergator de papusi ecotoys, din lemn cu roti anti-alunecare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Carucior antepremergator de papusi ecotoys, din lemn cu roti anti-alunecare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Carucior antepremergator de papusi ecotoys, din lemn cu roti anti-alunecare

Comanda cu incredere