Brand: Blow
BLW-74-139

Car kit bluetooth auto handsfree pentru telefon cu microfon si difuzor incorporat, conectare la bricheta

102.00 lei

Car Kit Bluetooth Auto Handsfree pentru Telefon cu Microfon si Difuzor Incorporat, Conectare la Bricheta
Car Kit Bluetooth Auto Handsfree pentru Telefon cu Microfon si Difuzor Incorporat, Conectare la Bricheta

Handsfree Bluetooth 4.0 cu încărcător USB

Specificații:
- Bluetooth: CSR V4.0, cu A2DP
- Stabilitate de frecvență: +/- 10 ppml
- Alimentare: DC 12-24 V
- Tensiunea de ieșire: DC 5V / 2.1A (max)
- Raza: până la 10 m.

Caracteristici:
- kit handsfree Bluetooth.
- suport A2DP.
- Microfon și difuzor încorporat.
- tehnologia DSP, duplex complet, reducerea zgomotului și anularea ecoului.
- Slot USB de încărcare, compatibil cu iPod / iPhone și alte dispozitive.
- Suport magnetic.
- Posibilitatea de a asocia simultan două dispozitive Bluetooth.
- Alimentare din priza brichetei .

- Ambalaj blister: 194x127x45mm.

Producator:BlowCod:BLW4-74-139

Poti comanda online produsul Car Kit Bluetooth Auto Handsfree pentru Telefon cu Microfon si Difuzor Incorporat, Conectare la Bricheta la pretul de 102lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Car kit bluetooth auto handsfree pentru telefon cu microfon si difuzor incorporat, conectare la bricheta , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Car kit bluetooth auto handsfree pentru telefon cu microfon si difuzor incorporat, conectare la bricheta poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 102.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Car kit bluetooth auto handsfree pentru telefon cu microfon si difuzor incorporat, conectare la bricheta prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 102.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 102.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-74-139 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Car kit bluetooth auto handsfree pentru telefon cu microfon si difuzor incorporat, conectare la bricheta se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-74-139 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Car kit bluetooth auto handsfree pentru telefon cu microfon si difuzor incorporat, conectare la bricheta , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Car kit bluetooth auto handsfree pentru telefon cu microfon si difuzor incorporat, conectare la bricheta a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Car kit bluetooth auto handsfree pentru telefon cu microfon si difuzor incorporat, conectare la bricheta

Comanda cu incredere