17:00:00
Comanda acum si primesti cadou un Voucher de Cumparaturi MotorVIP !
Valoare Voucher: 55.30 lei
Promotie activa de la orele 12:00 pana la orele 17:00 • Cuponul primit reduce 10% din comanda in care este folosit

Capace ornament jante Spark BL 4buc - Negru - 15' - CRD-VER1501BL

CRD-VER1501BL
Capace ornament jante Spark BL 4buc - Negru - 15' - CRD-VER1501BL

- VER1501BL   Culoare: Negru

Descriere: Capacele ornament pentru jante sunt produse din materiale de calitate premium ABS. Acest material este bine cunoscut pentru stabilitatea, duritatea si rezistenta impotriva deteriorarii mecanice sau de vreme. Duritatea acestui material si rezistenta sa la caldura pot fi modificate prin tratament special. Este
un material revolutionar care a castigat popularitate nu numai in industria auto si electro-tehnica, ci si in alte domenii in care este
nevoie de o calitate anume a plasticului.
Datorita
utiliz?rii plasticului ABS au fost create aceste capace ornament jante puternice, rezistente si flexibile, indiferent de conditiile meteo si sunt concepute pentru a indeplini visele tuturor soferilor.
Datorita tehnologiei avansate si a experientei de productie
dobandite, nu exista aproape nici un deseu in procesul de productie.
Capacele ornament jante sunt disponibile in trei finisaje de culori diferite. Toate modelele noastre pot fi vopsite argintiu, grafit sau negru. Vopselele aplicate pe baza de apa sunt de calitate egala sau superioara celor pe baza de solventi. Principalul lor avantaj este ca ele sunt ecologice.


Producator:Produce for Cridem Romania
Cod:CRD-VER1501BL

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Capace ornament jante Spark BL 4buc - Negru - 15' - CRD-VER1501BL , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Capace ornament jante Spark BL 4buc - Negru - 15' - CRD-VER1501BL poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 55.30 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Capace ornament jante Spark BL 4buc - Negru - 15' - CRD-VER1501BL prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 55.30 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 55.30 lei cat costa produsul cu codul CRD-VER1501BL nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Capace ornament jante Spark BL 4buc - Negru - 15' - CRD-VER1501BL se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CRD-VER1501BL atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Capace ornament jante Spark BL 4buc - Negru - 15' - CRD-VER1501BL , Producator Produce for Cridem Romania , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Capace ornament jante Spark BL 4buc - Negru - 15' - CRD-VER1501BL a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Capace ornament jante Spark BL 4buc - Negru - 15' - CRD-VER1501BL

Comanda cu incredere

Bandouri Tuning