Brand: Alisan
ASN-AL024-ROSU

Cap matura plastic atena tip perie cu peri lungi, culoare rosu

15.00 lei

+
Cap Matura Plastic Atena tip Perie cu Peri Lungi, Culoare Rosu
Cap Matura Plastic Atena tip Perie cu Peri Lungi, Culoare Rosu

Matura destinata pentru curatarea in exterior, dar si in interior cu perii lungi si rezistenti ce asigura o curatare eficienta
pentru zone cu deseuri de volum sau zone intinse ca suprafata. Montura este din plastic si prevazuta cu filet.

Dimensiuni:34x3x22 cm
Lungime fire: 11 cm.
Culoare rosu.

Producator:AlisanCod:ASN-AL024-rosu

Poti comanda online produsul Cap Matura Plastic Atena tip Perie cu Peri Lungi, Culoare Rosu la pretul de 15lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cap matura plastic atena tip perie cu peri lungi, culoare rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cap matura plastic atena tip perie cu peri lungi, culoare rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 15.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cap matura plastic atena tip perie cu peri lungi, culoare rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 15.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 15.00 lei cat costa produsul cu codul ASN-AL024-ROSU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cap matura plastic atena tip perie cu peri lungi, culoare rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ASN-AL024-ROSU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cap matura plastic atena tip perie cu peri lungi, culoare rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cap matura plastic atena tip perie cu peri lungi, culoare rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cap matura plastic atena tip perie cu peri lungi, culoare rosu

Comanda cu incredere