Brand: Mesko
ADL-MS 8147G

Cantar electronic portabil pentru bagaje mesko, capacitate 50kg, functie tara, culoare verde

39.00 lei

+
Cantar Electronic Portabil pentru Bagaje Mesko, Capacitate 50kg, Functie Tara, Culoare Verde

Cantar Electronic Portabil pentru Bagaje Mesko, Capacitate 50kg, Functie Tara, Culoare VerdeCantar electronic de bagaje, portabil, cu o capacitate de ridicare de 50 kg si o precizie ridicata ( de la 50 g). Ecranul va permite sa verificati rapid greutatea unei valize sau a unei pungi, care este utila in special pentru calatorii. Cantarirea bagajelor este posibila datorita unui carlig de metal rezistent. Datorita dimensiunilor mici, cantarul de bagaje poate fi luat cu usurinta cu dumneavoastraSpecificatii tehnice- Capacitate 50kg
- Acuratete 50g
- Afisaj lizibil
- Include o curea cu un carlig metalic
- Functia de invartire
- Indicator consum baterie
- Baterie litiu inclusă
- Alimentare: CR2032 3V (baterii incluse)

Producator:MeskoCod:ADL17-MS 8147g

Poti comanda online produsul Cantar Electronic Portabil pentru Bagaje Mesko, Capacitate 50kg, Functie Tara, Culoare Verde la pretul de 39lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cantar electronic portabil pentru bagaje mesko, capacitate 50kg, functie tara, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cantar electronic portabil pentru bagaje mesko, capacitate 50kg, functie tara, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 39.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cantar electronic portabil pentru bagaje mesko, capacitate 50kg, functie tara, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 39.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 39.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-MS 8147G nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cantar electronic portabil pentru bagaje mesko, capacitate 50kg, functie tara, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-MS 8147G atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cantar electronic portabil pentru bagaje mesko, capacitate 50kg, functie tara, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cantar electronic portabil pentru bagaje mesko, capacitate 50kg, functie tara, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cantar electronic portabil pentru bagaje mesko, capacitate 50kg, functie tara, culoare verde

Comanda cu incredere