Brand: Inny
TKG-992

Cantar electronic manual cu carlig si afisaj lcd, capacitate 40kg

32.00 lei

+
Cantar Electronic Manual cu Carlig si Afisaj LCD, Capacitate 40kg
Cantar Electronic Manual cu Carlig si Afisaj LCD, Capacitate 40kg

Cantarul cu carlig este un echipament indispensabil pentru pescari, pentru cântărirea produselor alimentare și a altor lucruri. Perfect într-un depozit sau un atelier. Este un instrument util în fiecare casă.

Acesta cântărește până la 10g. Este echipat cu un ecran lizibil care afișează greutatea. Are opțiunea HOLD - oprirea măsurării în timp ce cântărește produse cum ar fi peștele.

Datorită funcției de oprire automată, cantarul se oprește atunci când nu este utilizat, economisind bateriile. Elementul oferit este un cârlig - la marginea inferioară se află un cârlig montat, de care se supenda / agata produsele pe care dorim să le cântăm. Cantarul este alimentat de 2 baterii AAA 1.5V (incluse în set).

Setul include:
-Cantar.
-2 x baterii.

Specificații:
-sursa de alimentare: 2x 1.5V AAA baterie (inclus)
-acuratețe: 10g
-încărcare maximă: 50 kg
-măsura: kg, lb, jin, oz.
-funcții suplimentare: TARA, HOLD.
-afișaj: 4 cifre.
-Dimensiuni (înălțime / lățime): 21x7cm.
-Greutate: 150g.

Producator:InnyCod:TKG7-992

Poti comanda online produsul Cantar Electronic Manual cu Carlig si Afisaj LCD, Capacitate 40kg la pretul de 32lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cantar electronic manual cu carlig si afisaj lcd, capacitate 40kg , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cantar electronic manual cu carlig si afisaj lcd, capacitate 40kg poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 32.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cantar electronic manual cu carlig si afisaj lcd, capacitate 40kg prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 32.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 32.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-992 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cantar electronic manual cu carlig si afisaj lcd, capacitate 40kg se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-992 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cantar electronic manual cu carlig si afisaj lcd, capacitate 40kg , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cantar electronic manual cu carlig si afisaj lcd, capacitate 40kg a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cantar electronic manual cu carlig si afisaj lcd, capacitate 40kg

Comanda cu incredere