Brand: ATL
APT-AG445

Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu lcd, pentru max 500g

58.00 lei

Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu LCD, pentru max 500g
Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu LCD, pentru max 500g

Cântar electronic de bucătărie de înaltă calitate in formă de lingura.
Foarte practic pentru cantarirea cantităților mici de produse vrac sau lichide.
Funcție de calibrare automată. Acesta se oprește automat când nu este utilizat.
Ecranul LCD lizibil format din cinci cifre, arata:

Greutatea în g / oz / gn / ct
Descarcarea bateriei (LO)
supraîncărcare (0-lld)
Instabilitatea produsului cântărit (OUT2)

Specificații:

Greutate maximă: 500g
Precizie: 0,1g
Afișaj LCD mare de 5 cifre, lizibil de 1,3 "
Arata: Supraîncărcare, descarcarea bateriilor și erorile de măsurare
Oprire automată
Putere: 1x acumulator CR2032 (inclus)
Dimensiuni totale: 23 x 5,6 x 2,2cm
Dimensiunile cupelor: 7 x 5.6 x 2.2 cm
Greutate: 52g

Producator:ATLCod:APT8-AG445

Poti comanda online produsul Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu LCD, pentru max 500g la pretul de 58lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu lcd, pentru max 500g , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu lcd, pentru max 500g poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 58.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu lcd, pentru max 500g prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 58.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 58.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG445 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu lcd, pentru max 500g se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG445 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu lcd, pentru max 500g , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu lcd, pentru max 500g a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cantar electronic de bucatarie in forma de lingura cu lcd, pentru max 500g

Comanda cu incredere