Brand: ATL
APT-AG52

Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj lcd cantareste pana la 500g

43.00 lei

+
Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj LCD cantareste pana la 500g

Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj LCD cantareste pana la 500gCantar de buzunar cu o precizie foarte mare. Folosit ori de câte ori este nevoie de mare precizie la obiecte cu dimensiuni mici.Digital, precis, de buzunar cântareste cu mare precizie 0,1gSpecificații tehnicegama de cantarire 500 grame
precizia de cântărire 0,1 grame
unități: g, oz, gn, ct
greutatea dimensiunilor de gabarit: 12 x 6,2 x 2 cm
capacitate de a scădea greutatea ambalajului in cântărire
calibrare automată,
oprire automată după 30 de secunde
afișaj LCD
Afișează dimensiuni: 35 x 14 [mm]
fundal albastru
clapete din plastic
Greutatea are un certificat european de calitate și siguranță CE,
Alimentare: 2 x baterii AAAProducator:ATLCod:APT-AG52

Poti comanda online produsul Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj LCD cantareste pana la 500g la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj lcd cantareste pana la 500g , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj lcd cantareste pana la 500g poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj lcd cantareste pana la 500g prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG52 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj lcd cantareste pana la 500g se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG52 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj lcd cantareste pana la 500g , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj lcd cantareste pana la 500g a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cantar de buzunar precizia de cântărire 0,1 afișaj lcd cantareste pana la 500g

Comanda cu incredere