Brand: Edel Hoff
TKG-530-MOV

Cana termos capacitate 380ml, culoare crom/mov

43.00 lei

+
Cana Termos capacitate 380ml, culoare Crom/Mov
Cana Termos capacitate 380ml, culoare Crom/Mov

Cana termică vă permite să savurati o băutură fără deșurubarea dopului. O cană de brand nouă în ambalajul original. Canile au pereți dublii cu izolație în vid. Cani robuste si rezistente. Materialul exterior și interior este din oțel inoxidabil. Suprafața exterioară nu se încălzește. Aceste termosuri mențin temperatura pentru o perioada foarte lungă a lichidului din interior și, mai presus de toate, aceste este foarte bine etansat.

Culoare: Crom + Mov.

Caracteristici de bază ale produsului:
-exterior si interior din oțel inoxidabil.
-pereții dublii + etansarea dintre capac si recipient asigură o izolare termică excelentă.
-nu este nevoie să luati capacul jos pentru a savura bautura (doar apăsați butonul de pe capac).
-foarte convenabil de baut chiar si în timp ce călătoriți.
-ușor de curățat.

Specificații:
-Capacitate 380ml
-înălțime 20cm

Producator:Edel HoffCod:TKG2-530-mov

Poti comanda online produsul Cana Termos capacitate 380ml, culoare Crom/Mov la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cana termos capacitate 380ml, culoare crom/mov , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cana termos capacitate 380ml, culoare crom/mov poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cana termos capacitate 380ml, culoare crom/mov prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-530-MOV nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cana termos capacitate 380ml, culoare crom/mov se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-530-MOV atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cana termos capacitate 380ml, culoare crom/mov , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cana termos capacitate 380ml, culoare crom/mov a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cana termos capacitate 380ml, culoare crom/mov

Comanda cu incredere