Brand: Inny
TKG-644

Camera video auto dvr full hd 1080p cu led pentru filmare nocturna, culoare albastru/negru

99.00 lei

+
Camera video auto DVR Full HD 1080P cu LED pentru filmare nocturna, culoare Albastru/Negru
Camera video auto DVR Full HD 1080P cu LED pentru filmare nocturna, culoare Albastru/Negru

În ciuda faptului că autovehiculele devin "mai inteligente" și mai sigure astăzi, sancțiunile pentru delicte și numărul de polițiști sunt în continuă creștere, iar numărul accidentelor nu este redus. Dimpotrivă. Printre aceste cazuri, există și un număr tot mai mare de persoane ale căror făptuitor nu este cunoscut sau situația este contestată. O cameră de mașină vă va ajuta să rezolvați situații similare. Înregistrare de înaltă rezoluție, senzor G și detecție mișcare. O diafragmă bună a obiectivului și o iluminare din spate a LED-ului permit înregistrarea de înaltă calitate pe timp de noapte.

Setul contine:
-Cameră profesională Full HD auto
-Cablu de alimentare
-Cablu USB
-Ventuza pentru montare.
-Manual de utilizare

Specificații:
-Ecran 2,4" HD
-Unghiul de vizualizare este de 170 de grade.
-Rezoluție video FHD 1920 × 1080 (30 fps) HD 1280 × 720 (30 fps) VGA (30 fps).
-Format video AVI.
-Rezoluția fotografiei de până la 12Mpx.
-Format imagine JPG.
-Tipul de memorie micro SDHC de până la 32 GB.
-Microfon / Difuzor încorporat.
-Umiditate de operare 10% - 50%.
-Temperatura de lucru de la -10 A° C la 50 A° C.
-Intrare USB USB 2.0.
-Tensiune 5V 1A.
-Baterie incorporata.
-Cerințe de sistem Windows 2000 / XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10/
-Culoare: albastru a€“ negru.

Producator:InnyCod:TKG2-644

Poti comanda online produsul Camera video auto DVR Full HD 1080P cu LED pentru filmare nocturna, culoare Albastru/Negru la pretul de 99lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Camera video auto dvr full hd 1080p cu led pentru filmare nocturna, culoare albastru/negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Camera video auto dvr full hd 1080p cu led pentru filmare nocturna, culoare albastru/negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 99.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Camera video auto dvr full hd 1080p cu led pentru filmare nocturna, culoare albastru/negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 99.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 99.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-644 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Camera video auto dvr full hd 1080p cu led pentru filmare nocturna, culoare albastru/negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-644 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Camera video auto dvr full hd 1080p cu led pentru filmare nocturna, culoare albastru/negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Camera video auto dvr full hd 1080p cu led pentru filmare nocturna, culoare albastru/negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Camera video auto dvr full hd 1080p cu led pentru filmare nocturna, culoare albastru/negru

Comanda cu incredere