Brand: IsoTrade
MXY-387

Camera falsa de supraveghere cu led ir rosu, interior sau exterior

23.00 lei

+
Camera Falsa de Supraveghere cu LED IR Rosu, Interior sau Exterior
Camera Falsa de Supraveghere cu LED IR Rosu, Interior sau Exterior

SPECIFICAȚII:
-culoarea camerei: argint.
-sursa de alimentare: 2x AA 1.5V (nu este inclus).
-dimensiuni: 21x17x8cm.
-greutate: 295g.

Datorită utilizării tuturor elementelor pe care le are o camera obișnuită, adică lentila, cablul și mânerul, face camera sa fie o copie fidelă a celei reale industriale. Nu necesită investitii scumpe pentru monitorizare.

Dispozitivul este echipat cu un LED roșu pulsator încorporat. Camera practic nu necesită întreținere. Poate fi rotită și înclinată. Dispozitivul creează impresia unui sistem de monitorizare real și descurajează potențialii intruși.

Este posibil să mutați și să scoateți capacul superior al camerei. Soluția perfectă pe parcele, proprietăți private sau în magazine. Șuruburi, pini de montare pe perete și autocolantul sunt incluse in set. Impermeabil, pentru uz interior și exterior.

Instalat la o înălțime de 2 metri, acesta nu mai poate fi distins de cel real, iar LED-ul care se aprinde intermitent oferă 100% autenticitate.

Este minunat pentru montarea în:
- companii.
- parcele.
- magazine.
- case.
- depozite.

Producator:IsoTradeCod:MXY15-387

Poti comanda online produsul Camera Falsa de Supraveghere cu LED IR Rosu, Interior sau Exterior la pretul de 23lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Camera falsa de supraveghere cu led ir rosu, interior sau exterior , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Camera falsa de supraveghere cu led ir rosu, interior sau exterior poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 23.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Camera falsa de supraveghere cu led ir rosu, interior sau exterior prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 23.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 23.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-387 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Camera falsa de supraveghere cu led ir rosu, interior sau exterior se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-387 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Camera falsa de supraveghere cu led ir rosu, interior sau exterior , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Camera falsa de supraveghere cu led ir rosu, interior sau exterior a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Camera falsa de supraveghere cu led ir rosu, interior sau exterior

Comanda cu incredere