Brand: EcoToys
MSTR-GS2021W

Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro

205.00 lei

+
Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro
Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro

Calutul balansoar este, fără îndoială, una dintre jucăriile preferate ale copiilor, care a fost cunoscută de multe generații și ofera în mod invariabil multă distractie. Balansatul pe calut oferă multa distracție pentru un copii și, de asemenea, are un efect pozitiv asupra sistemului nervos. Stimulează dezvoltarea coordonării locomotorii și a echilibrului. Balansoarul este alegerea perfectă de cadou pentru copii, care poate fi folosit de la o vârstă fragedă, atât pentru un băieti cât și pentru fete. Fiecare copil va fi încântat!

Pe părțile laterale ale capului calului sunt mânere de lemn, cu ajutorul carora copilul poate să se spijine în timp ce se balansează, iar sub acestea sunt suporti pe care își poate sprijini picioarele. Aceste elemente nu oferă numai confortul copilului în timp ce se joacă pe calut, ci sporeste si siguranța acestuia.

Dimensiuni:
- inaltime totala:66 cm;
- inaltime pana la sa 46 cm;
- lungime 74 cm;
- latime:30 cm.
Specificatii:
-este realizat din pluș moale și frumos.
-el scoate sunete
-își mișcă fața și își flutură coada.
-șa moale și ham.
-mânerele și stâlpii sunt din lemn lăcuit.

Balansoarul este echipat suplimentar cu roti din lemn care transforma rapid balansoarul intr-o masina.
Producator:EcoToysCod:MSTR7-GS2021W

Poti comanda online produsul Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro la pretul de 205lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 205.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 205.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 205.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-GS2021W nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-GS2021W atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Calut balansoar din plus cu roti pentru copii cu sunete si miscari, culoare maro

Comanda cu incredere