Brand: Kaminer
MXY-2842

Calorifer radiator electric cu ulei, 7 elementi si termostat reglabil, putere 1500w, 3 trepte incalzire

149.00 lei

Calorifer Radiator Electric cu Ulei, 7 Elementi si Termostat Reglabil, Putere 1500W, 3 Trepte Incalzire
Calorifer Radiator Electric cu Ulei, 7 Elementi si Termostat Reglabil, Putere 1500W, 3 Trepte Incalzire

SPECIFICAȚII:
-culoare: gri-negru.
-niveluri de încălzire: 1500 W (I + II) - 900 W (II) - 600 W (I).
-număr elementi: 7.
-număr canale ulei: 3.
-dimensiuni externe: 15x33x61,5cm.
-tensiune și frecvență: 220-240V ~, 50 Hz.
-lungime cablu: 150cm.
-geutate: ~ 6,5 kg.

Setul include:
-radiator.
-elemente de asamblare.

Radiator de ulei cu un termostat încorporat care permite reglarea temperaturii fluente. Radiatorul este eficient și sigur, are un mâner special pentru înfășurarea cablului. Acesta este un dispozitiv ideal atât pentru încălzirea apartamentelor, cât și pentru spații comerciale (magazine, birouri, gherete, garaje, etc.).

Radiatorul are trei niveluri de încălzire (1500W maxim), ceea ce vă permite să încălziți încăperea chiar și în zilele extrem de reci. Dispozitivul are protecție dublă termică - comutator și siguranță în caz de supraîncălzire.

Proprietățile uleiului îl fac să se răcească lent - radiatorul poate fi cald multe minute după oprirea acestuia. Radiatorul de ulei funcționează perfect ca o completare la sistemul de încălzire centrală, chiar și la casele de vacantă.

Este silentios și oferă o temperatură stabilă în camera dorită. În interiorul radiatorului există trei canale de ulei. Mânerul și roțile ușurează transportul acestuia.

Producator:KaminerCod:MXY14-2842

Poti comanda online produsul Calorifer Radiator Electric cu Ulei, 7 Elementi si Termostat Reglabil, Putere 1500W, 3 Trepte Incalzire la pretul de 149lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Calorifer radiator electric cu ulei, 7 elementi si termostat reglabil, putere 1500w, 3 trepte incalzire , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Calorifer radiator electric cu ulei, 7 elementi si termostat reglabil, putere 1500w, 3 trepte incalzire poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 149.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Calorifer radiator electric cu ulei, 7 elementi si termostat reglabil, putere 1500w, 3 trepte incalzire prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 149.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 149.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2842 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Calorifer radiator electric cu ulei, 7 elementi si termostat reglabil, putere 1500w, 3 trepte incalzire se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2842 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Calorifer radiator electric cu ulei, 7 elementi si termostat reglabil, putere 1500w, 3 trepte incalzire , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Calorifer radiator electric cu ulei, 7 elementi si termostat reglabil, putere 1500w, 3 trepte incalzire a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Calorifer radiator electric cu ulei, 7 elementi si termostat reglabil, putere 1500w, 3 trepte incalzire

Comanda cu incredere