Brand: Mesko
ADL-MS 7806

Calorifer radiator cu ulei mesko, 11 elementi si termostat reglabil, putere 1200w

156.00 lei

+
Calorifer Radiator cu Ulei Mesko, 11 Elementi si Termostat Reglabil, Putere 1200W
Calorifer Radiator cu Ulei Mesko, 11 Elementi si Termostat Reglabil, Putere 1200W

Mesko MS 7806 este un radiator foarte eficient umplut cu ulei.
Ajută când este nevoie să încălziti o cameră în care nu există o sursa de caldura sau cele care nu sunt suficient de incalzite.
Este indispensabil atunci când apare o defecțiune a sistemului de încălzire.
Radiatorul oferă posibilitatea reglării temperaturii.
Pentru siguranță, dispozitivul este echipat cu protecție împotriva supraîncălzirii.
Radiatorul are o formă elegantă datorită căreia nu deranjează vizual, atunci când este pus acasă sau la birou, unde vin oaspeți sau clienți.
Radiatorul cu ulei are 11 elementi și este evaluat la 1200W.

Termostat
Protecția împotriva supraîncălzirii
Indicator luminos
11 elementi
Putere: 1200W
Alimentare: 230V ~ 50Hz

Greutate: 5,06 kg
Dimensiuni: 52 x 12 x 43.5 cm

Producator:MeskoCod:ADL5-MS 7806

Poti comanda online produsul Calorifer Radiator cu Ulei Mesko, 11 Elementi si Termostat Reglabil, Putere 1200W la pretul de 156lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Calorifer radiator cu ulei mesko, 11 elementi si termostat reglabil, putere 1200w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Calorifer radiator cu ulei mesko, 11 elementi si termostat reglabil, putere 1200w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 156.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Calorifer radiator cu ulei mesko, 11 elementi si termostat reglabil, putere 1200w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 156.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 156.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-MS 7806 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Calorifer radiator cu ulei mesko, 11 elementi si termostat reglabil, putere 1200w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-MS 7806 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Calorifer radiator cu ulei mesko, 11 elementi si termostat reglabil, putere 1200w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Calorifer radiator cu ulei mesko, 11 elementi si termostat reglabil, putere 1200w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Calorifer radiator cu ulei mesko, 11 elementi si termostat reglabil, putere 1200w

Comanda cu incredere