Brand: Severin
LDM-KA4497

Cafetiera filtru cafea severin, putere 1000w, capacitate 1.4l, alb

157.00 lei

+
Cafetiera Filtru Cafea Severin, Putere 1000W, Capacitate 1.4L, Alb
Cafetiera Filtru Cafea Severin, Putere 1000W, Capacitate 1.4L, Alb

- aparat de cafea prevazut cu o funcție integrată de selectare a intensității aromelor, asigurând un gust și mai bun al cafelei;
- filtru înclinat cu element filtrant detașabil 1 x 4 și protecție împotriva scurgerilor;
- funcția de închidere automată;
- capacitate 1.4 L;
- indicator nivel apa;
- tip cana: cana de sticla;
- comutator pornit / oprit cu indicator luminos
- placa care tine cald;
- capacitate pana la 10 cesti de cafea;
- culoare alb si negru;
- putere: 1000 W
- greutate 1.6kg
- dimensiune 24x17x34 cm;

Producator:SeverinCod:LDM2-KA4497

Poti comanda online produsul Cafetiera Filtru Cafea Severin, Putere 1000W, Capacitate 1.4L, Alb la pretul de 157lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cafetiera filtru cafea severin, putere 1000w, capacitate 1.4l, alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cafetiera filtru cafea severin, putere 1000w, capacitate 1.4l, alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 157.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cafetiera filtru cafea severin, putere 1000w, capacitate 1.4l, alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 157.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 157.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-KA4497 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cafetiera filtru cafea severin, putere 1000w, capacitate 1.4l, alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-KA4497 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cafetiera filtru cafea severin, putere 1000w, capacitate 1.4l, alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cafetiera filtru cafea severin, putere 1000w, capacitate 1.4l, alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cafetiera filtru cafea severin, putere 1000w, capacitate 1.4l, alb

Comanda cu incredere