Brand: Palmonix
APT-KM1

Cablu video vga svga hd 15 pini, lungime 5m

30.00 lei

+
Cablu Video VGA SVGA HD 15 Pini, Lungime 5m
Cablu Video VGA SVGA HD 15 Pini, Lungime 5m

Cablu D-Sub cu 15 pini - vă permite să conectați un computer și alte dispozitive echipate cu un port D-Sub (VGA) pentru televizoare, monitoare și alte receptoare care au același port.

Are suport complet pentru imaginea de 1920x1080p (Full HD) fără a fi nevoie să instalați drivere suplimentare!

Specificații:
-Intrare / ieșire: VGA D-Sub cu 15 pini.
-Suport complet pentru rezoluția Full HD 1080p (1920x1080), 1920x1200, 1600x900, 1600x1200, 1680x1050 și mai mici.
-Ecranare: standard
-Cablul VGA D-Sub vă permite să conectați un monitor CRT / LCD la computer / televizor
-Capete: D-SUB VGA (15 pini) - D-SUB VGA (15 pini).
-Lungime: 5 m.

Producator:PalmonixCod:APT16-KM1

Poti comanda online produsul Cablu Video VGA SVGA HD 15 Pini, Lungime 5m la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu video vga svga hd 15 pini, lungime 5m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu video vga svga hd 15 pini, lungime 5m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu video vga svga hd 15 pini, lungime 5m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul APT-KM1 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu video vga svga hd 15 pini, lungime 5m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-KM1 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu video vga svga hd 15 pini, lungime 5m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu video vga svga hd 15 pini, lungime 5m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu video vga svga hd 15 pini, lungime 5m

Comanda cu incredere