Brand: Palmonix
APT-HD3

Cablu video hdmi hd3 - micro hdmi 1.4, lungime 1.5m

30.00 lei

+
Cablu Video HDMI HD3 - Micro HDMI 1.4, Lungime 1.5m
Cablu Video HDMI HD3 - Micro HDMI 1.4, Lungime 1.5m

Cablul este proiectat pentru transmiterea unei imagini de înaltă calitate. Plăcile aurii asigură rapid transferul în calitate 1920x1080p și calitate audio de 8 canale! Destinat pentru conectarea aparatelor foto și a camerelor digitale cu un televizor.

Cablul poate fi de asemenea utilizat în:
-Televizor.
-DVD.
-Blu-ray.
-Decodoare de platforme digitale: N televizor, Cyfra +, Polsat Digital, TV pentru card.
-Consola XBOX, PLAYSTATION.
-PC-TV.
-LAPTOP-TV.
-Aparate de inregistrare.
-Proiectoare.
-Monitoare digitale.
-Panouri TFT / LCD și multe altele.

Specificatii:
-Suport complet HDMI 1.4 (compatibil cu versiunile mai vechi).
-Conector: HDMI - HDMI micro.
-Foarte solid și precis, fabricat din metal.
-Sprijină rezoluția de 1080p (Full HD) și până la 4096x2160 / 24Hz (4K).
-Compatibil cu HDTV și HDCP.
-Canal retur audio (ARC).
-Canal Ethernet.
-Firele de semnal sunt complet rezistente la interferențe.
-Suport de culoare acceptat - Deep Color, compatibil xvYCC și xvColorTM.
-Izolație exterioară rezistentă și flexibilă.
-Lungime: 1.5m.
-Culoare: negru.

Producator:PalmonixCod:APT16-HD3

Poti comanda online produsul Cablu Video HDMI HD3 - Micro HDMI 1.4, Lungime 1.5m la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu video hdmi hd3 - micro hdmi 1.4, lungime 1.5m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu video hdmi hd3 - micro hdmi 1.4, lungime 1.5m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu video hdmi hd3 - micro hdmi 1.4, lungime 1.5m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul APT-HD3 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu video hdmi hd3 - micro hdmi 1.4, lungime 1.5m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-HD3 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu video hdmi hd3 - micro hdmi 1.4, lungime 1.5m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu video hdmi hd3 - micro hdmi 1.4, lungime 1.5m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu video hdmi hd3 - micro hdmi 1.4, lungime 1.5m

Comanda cu incredere