Brand: Palmonix
GTL-K498C

Cablu video hdmi-dvi, lungime 3m

25.00 lei

+
Cablu Video HDMI-DVI, Lungime 3m
Cablu Video HDMI-DVI, Lungime 3m

Cablu de înaltă calitate pentru transmiterea semnalelor HDMI si DVI fără compresie, astfel încât nu există pierderi de calitate. În prezent, aproape toate dispozitivele noi, cum ar fi Hme Cinema, monitoare LCD, televizoarele cu plasmă, proiectoarele etc., sunt echipate cu un conector HDMI sau DVI. Datorită utilizării tehnologiei de cupru anaerob (OFC), se obtine o calitate ridicată a acestor cabluri. Cablul HDMI DVI acceptă cea mai recentă caracteristică HDMI 1.4A numită "deep color", care permite dispozitivelor să afișeze culorile într-o formă pe 48 de biți.

Producator:PalmonixCod:GTL10-K498C

Poti comanda online produsul Cablu Video HDMI-DVI, Lungime 3m la pretul de 25lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu video hdmi-dvi, lungime 3m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu video hdmi-dvi, lungime 3m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 25.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu video hdmi-dvi, lungime 3m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 25.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 25.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-K498C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu video hdmi-dvi, lungime 3m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-K498C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu video hdmi-dvi, lungime 3m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu video hdmi-dvi, lungime 3m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu video hdmi-dvi, lungime 3m

Comanda cu incredere