Brand: Inny
TKG-620

Cablu prelungitor cu stecher si priza cu impamantare si protectie, lungime 20m

60.00 lei

+
Cablu Prelungitor cu Stecher si Priza cu Impamantare si Protectie, Lungime 20m

Cablu Prelungitor cu Stecher si Priza cu Impamantare si Protectie, Lungime 20m


Cordonul prelungitor are o priză cu împământare. Izolarea cablului este realizată din cauciuc flexibil, rezistent la condițiile meteorologice, chiar si la inghet.


Priza cu impământare - permite funcționarea sigură și corectă a dispozitivelor electrice cu împământare și fără probleme cu recepția electrică.


Setul contine:
-1 x Cordon prelungitor 20m


Specificații:
-Pini de impământare : DA
-Soclu rezistent la apă: DA
-Culoare cablu: portocaliu
-Materialul izolator: cauciuc
-Grosimea cablului: 3x1.5mm
-Temperatura de lucru: -20AºC la + 70Aº
-Lungime cablu: 20m
-Numărul de prize: 1
-Alimentare: 220-250V
-Încărcarea maximă a întregii surse de alimentare: 1900 W.


Poti comanda online produsul Cablu Prelungitor cu Stecher si Priza cu Impamantare si Protectie, Lungime 20m la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu prelungitor cu stecher si priza cu impamantare si protectie, lungime 20m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu prelungitor cu stecher si priza cu impamantare si protectie, lungime 20m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu prelungitor cu stecher si priza cu impamantare si protectie, lungime 20m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-620 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu prelungitor cu stecher si priza cu impamantare si protectie, lungime 20m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-620 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu prelungitor cu stecher si priza cu impamantare si protectie, lungime 20m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu prelungitor cu stecher si priza cu impamantare si protectie, lungime 20m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu prelungitor cu stecher si priza cu impamantare si protectie, lungime 20m

Comanda cu incredere