Brand: Blow
BLW-96-862

Cablu prelungitor bricheta auto blow cu 2 prize bricheta, 12/24v, lungime 90cm

20.00 lei

+
Cablu Prelungitor Bricheta Auto Blow cu 2 Prize Bricheta, 12/24V, Lungime 90cm
Cablu Prelungitor Bricheta Auto Blow cu 2 Prize Bricheta, 12/24V, Lungime 90cm

Splitter pentru instalatii auto 12V si 24V. Conectorul se potrivește în prizele standard ale brichetelor cu un diametru de 21 mm. Splitterul are o protecție la scurtcircuit sub forma unei sticle WTA de sticlă schimbabilă.

Caracteristicile produsului:
- de înaltă calitate
- 2 sloturi într - un singur șasiu
- capacitatea de a conecta mai multe dispozitive simultan
- compatibile cu sistemele de 12V auto si 24V
- indicatorul de tensiune pe sloturile de locuințe ca un LED roșu
- cablu gros rezistent
- foarte usor de instalat
- dimensiuni compacte și design modern

Parametrii tehnici:
- tensiune: 12V / 24V
- curent maxim de ieșire: până la 10A (total)
- protecție: tub din sticlă de siguranță WTA Ø6 x 30 mm
- dimensiunile ștecherului: Ø20 x 78 mm
- Diametrul soclului: Ø21 mm
- dimensiunea carcasei soclurilor, lățimea principală: 55 x 75 x 35 mm
- lungimea cablului: 90 cm
- ambalaj: blister cu pandantiv
- dimensiunile ambalajului, înălțimea x lățimea: 180x125 mm

Producator:BlowCod:BLW6-96-862

Poti comanda online produsul Cablu Prelungitor Bricheta Auto Blow cu 2 Prize Bricheta, 12/24V, Lungime 90cm la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu prelungitor bricheta auto blow cu 2 prize bricheta, 12/24v, lungime 90cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu prelungitor bricheta auto blow cu 2 prize bricheta, 12/24v, lungime 90cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu prelungitor bricheta auto blow cu 2 prize bricheta, 12/24v, lungime 90cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-96-862 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu prelungitor bricheta auto blow cu 2 prize bricheta, 12/24v, lungime 90cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-96-862 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu prelungitor bricheta auto blow cu 2 prize bricheta, 12/24v, lungime 90cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu prelungitor bricheta auto blow cu 2 prize bricheta, 12/24v, lungime 90cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu prelungitor bricheta auto blow cu 2 prize bricheta, 12/24v, lungime 90cm

Comanda cu incredere