Brand: ATL
APT-AK252A

Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu usb de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina led + lanterna

106.00 lei

Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu USB de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina LED + Lanterna
Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu USB de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina LED + Lanterna

Cablul impermeabil, endoscopic, vă permite să vizualizați pe Computer, tabletă sau telefon inteligent, ce nu se poate vedea cu ochiul liber in locurile inaccesibile.
Pentru o funcționare corectă a dispozitivului cu un telefon Android, instalați android_phone-2.3.apk.

Caracteristicile produsului:

Produs nou, de înaltă calitate.
Endoscop cu cablu flexibil si durabil - necesar pentru instalatori profesionisti, mecanici, hornari etc.
Excelent pentru vizualizarea unor locuri greu accesibile ochiului uman, cum ar fi canale, conducte de ventilație, conducte de apa etc.
Camera endoscopică are o interfață USB ușor de folosit, astfel încât să puteți conecta la computer și să verificați starea țevilor sau a altor locuri inaccesibile.
Datorită funcției OTG, camera poate fi conectată direct la telefonul dvs. Android (dispozitivul trebuie să fie echipat cu HOST USB).
Lungimea de până la 5 metri va permite să ajungeti în mod convenabil la cel mai departe loc inaccesibil pentru ochiul uman.
Cablul flexibil protejează conductele si firele din casă și mașină împotriva deteriorării și coroziunii.
Lumina cu LED a cablului video asigură o iluminare optimă.
Software-ul furnizat oferă posibilitatea de a înregistra video și imagini individuale.
Puterea este furnizată direct prin portul USB.

Specificații:

Unghiuri de vizualizare: până la 66 de grade
Lungime cablu: 5m
Rezoluție imagine: 1/6 VGA CMOS (640x480)
Interfață: USB 2.0
Conector USB cu buton de control al luminozității
Diametrul camerei in capatul cablului - 5,5 mm
6 LED-uri
Putere de la portul USB
Sisteme suportate: Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7 (de 64 de biți), Windows 10, Android
Protecție: IP67

Inclus:

Camera endoscopică cu USB
Adaptor USB pentru microUSB
CD
Cârlig pe braț,
Magnet pe braț
Adaptor pentru vedere laterală
Manual de utilizare
Lanterna cu LED GRATUIT

Producator:ATLCod:APT8-AK252A

Poti comanda online produsul Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu USB de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina LED + Lanterna la pretul de 106lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu usb de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina led + lanterna , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu usb de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina led + lanterna poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 106.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu usb de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina led + lanterna prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 106.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 106.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK252A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu usb de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina led + lanterna se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK252A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu usb de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina led + lanterna , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu usb de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina led + lanterna a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu flexibil impermeabil videoendoscop cu usb de 5m lungime, diametru camerei pe cablu 5,5mm si lumina led + lanterna

Comanda cu incredere