Brand: Iso Trade
MXY-173

Cablu de retea lan mufat, lungime 10m

22.00 lei

+
Cablu de Retea LAN Mufat, Lungime 10m
Cablu de Retea LAN Mufat, Lungime 10m

SPECIFICAȚIE

Înveliș exterior

PVC

Lungimea conectorului

40mm

Lungimea cablului

10m

Greutate

190g

Cablu de rețea LAN pentru a-l conecta cu: comutator, router, hub, punct de acces, modem, în rețele LAN, internet, Ethernet etc. Plugurile sunt acoperite cu un strat de 3 micrometri de aur - antioxidant. Cablul este potrivit pentru instalări ascunse și pentru montare pe suprafață. Capacul cablului este realizat din material PVC elastic, auto-stingător, care previne inflamarea cablului.

Producator:Iso TradeCod:MXY7-173+B

Poti comanda online produsul Cablu de Retea LAN Mufat, Lungime 10m la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu de retea lan mufat, lungime 10m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu de retea lan mufat, lungime 10m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu de retea lan mufat, lungime 10m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-173 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu de retea lan mufat, lungime 10m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-173 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu de retea lan mufat, lungime 10m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu de retea lan mufat, lungime 10m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu de retea lan mufat, lungime 10m

Comanda cu incredere