Brand: Inny
TKG-933

Cablu de date / incarcator usb tip c, lungime 150cm, compatibil samsung

14.00 lei

+
Cablu de date / incarcator USB Tip C, lungime 150cm, compatibil Samsung
Cablu de date / incarcator USB Tip C, lungime 150cm, compatibil Samsung

Cablu USB - USB tip C, nylon împletit, lungime de aproximativ 145 cm. Panglica din nylon împiedică îndoirea sau încurcarea cablului. Capat din aluminiu în culoarea cablului. Conectori de cea mai înaltă calitate, ofera încredere și stabilitate - asigură viteza maximă de încărcare și transfer de date, spre exemplu la un computer.

Cablul este ideal pentru încărcătoare de mașină de 100-250V, 12-24V și dispozitive mobile cum ar fi powerbank, calculatoare etc. Conectorul USB de tip C vă permite să încărcați cele mai recente echipamente, cum ar fi Samsung Galaxy S8 și altele similare. USB tip C este un nou standard printre prize - în câteva luni piața va fi stăpânită, iar cablurile microUSB vor ieși din uz. Produsul este nou.

Specificații:
-Lungimea cablului: aproximativ 150 cm
-USB - tip USB C
-Disponibil in diverse culori.

Producator:INNYCod:TKG5-933

Poti comanda online produsul Cablu de date / incarcator USB Tip C, lungime 150cm, compatibil Samsung la pretul de 14lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu de date / incarcator usb tip c, lungime 150cm, compatibil samsung , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu de date / incarcator usb tip c, lungime 150cm, compatibil samsung poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 14.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu de date / incarcator usb tip c, lungime 150cm, compatibil samsung prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 14.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 14.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-933 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu de date / incarcator usb tip c, lungime 150cm, compatibil samsung se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-933 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu de date / incarcator usb tip c, lungime 150cm, compatibil samsung , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu de date / incarcator usb tip c, lungime 150cm, compatibil samsung a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu de date / incarcator usb tip c, lungime 150cm, compatibil samsung

Comanda cu incredere