Brand: Inny
TKG-787

Cablu de date incarcator usb pentru apple iphone 5s se 6s 7 8, lungime 90cm

13.00 lei

+
Cablu de Date Incarcator USB pentru Apple iPhone 5S SE 6S 7 8, Lungime 90cm
Cablu de Date Incarcator USB pentru Apple iPhone 5S SE 6S 7 8, Lungime 90cm

Cablu universal pentru produse APPLE. Oferă transfer rapid de date către un computer prin iTunes, sincronizarea datelor și încărcarea de la un port USB sau un încărcător de rețea USB. Compatibil cu USB 1.1 și 2.0, astfel încât să puteți conecta la aproape orice computer. Compatibil cu iOS7 iOS8 IOS9, astfel încât să puteți transfera datele în siguranță și la cel mai înalt nivel. Cablul cu o lungime de aproximativ 1 m poate fi rulat cu ușurință, astfel încât să nu necesite mult spațiu.

Caracteristici:
-Lungime aprox 90cm.
-Conector dublu față cu 8 pini.
-Compatibil cu toate versiunile de iOS.
-Standardul USB 2.0.
-Funcția de sincronizare a datelor cu computer.
-Funcția de încărcare a bateriei.
-Compatibil cu Apple și alte surse de alimentare.
-Transferul datelor (fotografii, videoclipuri, muzică) pe un computer.
-Încărcare rapidă a bateriei.
-Alimentarea altor dispozitive.
-Crearea unei conexiuni la internet.

Culoare:
-Alb.

Producator:InnyCod:TKG7-787

Poti comanda online produsul Cablu de Date Incarcator USB pentru Apple iPhone 5S SE 6S 7 8, Lungime 90cm la pretul de 13lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu de date incarcator usb pentru apple iphone 5s se 6s 7 8, lungime 90cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu de date incarcator usb pentru apple iphone 5s se 6s 7 8, lungime 90cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 13.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu de date incarcator usb pentru apple iphone 5s se 6s 7 8, lungime 90cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 13.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 13.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-787 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu de date incarcator usb pentru apple iphone 5s se 6s 7 8, lungime 90cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-787 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu de date incarcator usb pentru apple iphone 5s se 6s 7 8, lungime 90cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu de date incarcator usb pentru apple iphone 5s se 6s 7 8, lungime 90cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu de date incarcator usb pentru apple iphone 5s se 6s 7 8, lungime 90cm

Comanda cu incredere