Brand: Palmonix
TKG-796

Cablu date usb portabil tip breloc, incarcare rapida, iphone si android

19.00 lei

+
Cablu Date USB Portabil tip Breloc, Incarcare rapida, iPhone si Android

Cablu Date USB Portabil tip Breloc, Incarcare Rapida, iPhone si AndroidUn cablu USB 2 in 1, puternic si durabil, tip breloc pentru oamenii pentru care tehnologia merge mana in mana cu moda.
Cablul USB poate fi utilizat atat pentru telefoanele ce suporta port micro USB cat si pentru telefoane cu port lightning.
Compatibil: - Micro USB- functie incarcare si sincronizare date.
- Lightning- functie incarcare si sincronizare date.Caracteristici:Transfer de date(fotografii, clipuri video, muzică) de la calculator;
Incarcare rapida a bateriei;Disponibil pe urmatoarele culori:roz;
negru,
argintiu;
verde;
auriuSetul include:
Cablu 1x Breloc/ microUSB + iphoneSpecificații:Curent: 3.0 A;
Transfer: pana la 480Mbps;
Material durabil TPE;
Lungime: 145mm
Lățime: 18mm
Compatibilitate cu dispozitivele Apple, microUSB.Producator:PalmonixCod:TKG8-796

Poti comanda online produsul Cablu Date USB Portabil tip Breloc, Incarcare rapida, iPhone si Android la pretul de 19lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu date usb portabil tip breloc, incarcare rapida, iphone si android , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu date usb portabil tip breloc, incarcare rapida, iphone si android poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 19.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu date usb portabil tip breloc, incarcare rapida, iphone si android prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 19.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 19.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-796 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu date usb portabil tip breloc, incarcare rapida, iphone si android se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-796 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu date usb portabil tip breloc, incarcare rapida, iphone si android , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu date usb portabil tip breloc, incarcare rapida, iphone si android a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu date usb portabil tip breloc, incarcare rapida, iphone si android

Comanda cu incredere