Brand: Palmonix
MXY-7470

Cablu audio toslink optic ecranat tt pentru transmisie digitala, lungime 3m

36.00 lei

+
Cablu Audio TosLink Optic Ecranat TT pentru Transmisie Digitala, Lungime 3m
Cablu Audio TosLink Optic Ecranat TT pentru Transmisie Digitala, Lungime 3m

SUNET DIGITAL - sunetul transmis este clar și nu este însoțit de distorsiuni
Cablul optic toslink-toslink este utilizat pentru transmisia digitală a sunetului (Digital) printr-un fascicul de lumină . Cablul optic este ideal pentru conectarea dispozitivelor de acasă. - de exemplu , DVD, Blu-ray, Xbox, home theatre, amplificatoare, PlayStation, receptoare și alte dispozitive echipate cu conectori Toslink digitale (tabletă, laptop, difuzoare). Cablul optic are o lungime de până la 3 m , datorită căruia putem conecta cu ușurință chiar și dispozitivele la distanță.

Carcasa cablului optic este fabricată din plastic durabil . Cablul optic suportă banda de 9 MHz - 11 MHz . Conectarea sa la dispozitiv este foarte ușoară și durează doar o clipă. Conectorii de cablu sunt din cupru si poate suporta formate digitale precum sunetul Dolby Surround, DTS și Prologic 5.1 . Cablul optic toslink-toslink respectă standardele RoHS și este rezistent la deteriorari
SPECIFICAȚII

- material: invelis din plastic, miez de cupru
- frecvența de răspuns: 9-11MHz
- lungime: 3m
- greutate: 130g
- conector 1 TosLink
- conector 2 TosLink

Producator:PalmonixCod:MXY17-7470

Poti comanda online produsul Cablu Audio TosLink Optic Ecranat TT pentru Transmisie Digitala, Lungime 3m la pretul de 36lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu audio toslink optic ecranat tt pentru transmisie digitala, lungime 3m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu audio toslink optic ecranat tt pentru transmisie digitala, lungime 3m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 36.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu audio toslink optic ecranat tt pentru transmisie digitala, lungime 3m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 36.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 36.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-7470 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu audio toslink optic ecranat tt pentru transmisie digitala, lungime 3m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-7470 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu audio toslink optic ecranat tt pentru transmisie digitala, lungime 3m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu audio toslink optic ecranat tt pentru transmisie digitala, lungime 3m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu audio toslink optic ecranat tt pentru transmisie digitala, lungime 3m

Comanda cu incredere