Brand: Blow
BLW-4142

Cablu audio profesional pentru difuzoare auto, lungime 100m, 2x1.50mm, negru + rosu

107.00 lei

Cablu Audio Profesional pentru Difuzoare Auto, Lungime 100m, 2x1.50mm, Negru + Rosu
Cablu Audio Profesional pentru Difuzoare Auto, Lungime 100m, 2x1.50mm, Negru + Rosu

Cablu difuzor dublu (două fire) pentru conectarea amplificatorului audio la difuzoare. Cablu profesional pentru difuzoare, aplicații audio.
Firele multiple reduc în mod eficient pierderea semnalului, permițând reproducerea clară a sunetului în sistemele audio

Date tehnice:
- Cablu difuzor 2x1,50mm.
- Dublu - două fire.
- Izolație cu două culori: negru + roșu.
- Lungime: 100m.
- Producător BLOW.

Producator:BlowCod:BLW7-4142

Poti comanda online produsul Cablu Audio Profesional pentru Difuzoare Auto, Lungime 100m, 2x1.50mm, Negru + Rosu la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu audio profesional pentru difuzoare auto, lungime 100m, 2x1.50mm, negru + rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu audio profesional pentru difuzoare auto, lungime 100m, 2x1.50mm, negru + rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu audio profesional pentru difuzoare auto, lungime 100m, 2x1.50mm, negru + rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-4142 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu audio profesional pentru difuzoare auto, lungime 100m, 2x1.50mm, negru + rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-4142 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu audio profesional pentru difuzoare auto, lungime 100m, 2x1.50mm, negru + rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu audio profesional pentru difuzoare auto, lungime 100m, 2x1.50mm, negru + rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu audio profesional pentru difuzoare auto, lungime 100m, 2x1.50mm, negru + rosu

Comanda cu incredere