Brand: ATL
APT-AK233

Cablu audio adaptor 2x rca - jack 3,5 mm, lungime 1,5m

20.00 lei

+
Cablu Audio Adaptor 2x RCA - Jack 3,5 mm, Lungime 1,5m
Cablu Audio Adaptor 2x RCA - Jack 3,5 mm, Lungime 1,5m

Caracteristicile produsului:

Produsul este nou, de înaltă calitate.
Cablu care permite transmiterea semnalelor audio între diferite dispozitive, de exemplu, playere mp3, console video, televizoare, DVD-uri, console de jocuri, amplificatoare audio etc.
Lungime: 1,5 m
Mufe: 2xRCA Jack 3,5 mm
Tipul semnalului: Audio
Fișe și știfturi: placate cu aur
Culoarea firului: negru

Producator:ATLCod:APT11-AK233

Poti comanda online produsul Cablu Audio Adaptor 2x RCA - Jack 3,5 mm, Lungime 1,5m la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu audio adaptor 2x rca - jack 3,5 mm, lungime 1,5m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu audio adaptor 2x rca - jack 3,5 mm, lungime 1,5m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu audio adaptor 2x rca - jack 3,5 mm, lungime 1,5m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK233 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu audio adaptor 2x rca - jack 3,5 mm, lungime 1,5m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK233 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu audio adaptor 2x rca - jack 3,5 mm, lungime 1,5m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu audio adaptor 2x rca - jack 3,5 mm, lungime 1,5m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu audio adaptor 2x rca - jack 3,5 mm, lungime 1,5m

Comanda cu incredere