Brand: IsoTrade
MXY-3181

Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm

22.00 lei

+
Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm
Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm

Caracteristici:
-cablul interior cu protectie silicon.
-perfect pentru securizarea tuturor tipurilor de intrari, portițe, usi, subsoluri, elemente de fixare pentru biciclete.
-2 chei în seturile.

SPECIFICAȚII:
-lungime cablu: 55cm
-lungime întregului element: 64 cm
-grosime total: 7,5 mm
-grosime cablu oțel: 3 mm
-greutate produs: 90g

Accesoriu pentru biciclete, care protejează împotriva furtului. Cablul puternic este din oțel împletit într-o protectie siliconica. Funcționează bine pentru a asigura toate tipurile de intrari, portițe, usi, subsoluri, elemente de fixare pentru biciclete etc. Inclus 2 chei.

Disponibil in diverse culori.

Producator:IsoTradeCod:MXY8-3181

Poti comanda online produsul Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-3181 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-3181 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cablu antifurt cu blocare si protectie siliconic pentru bicicleta, lungime 66cm

Comanda cu incredere