Brand: Vazut la TV
TKG-213-S

Bustiera hot shapers fitness din neopren pentru slabit si modelare corporala, marimea s

33.00 lei

+
Bustiera Hot Shapers Fitness din Neopren pentru Slabit si Modelare Corporala, Marimea S

Bustiera Hot Shapers Fitness din Neopren pentru Slabit si Modelare Corporala, Marimea S


Neopren - bustiera de slabit - aceasta este o bustiera care vă va permite să scăpați de kilograme in plus mai rapid și mai eficient. Datorită acesteia, pielea va deveni fermă și netedă. Efectele vizibil mai rapide!


Cu aceasta puteți sa:
-Pierdeți kilograme in plus.
-Îndepărtați excesul de centimetri în talie si abdomen.
-Maximizați efectele antrenamentului de fitness.
-Ridicați temperatura corpului.
-Îmbunătățiți sănătatea generală.


Purtați-i în timpul:
-cumpărăturilor.
-alergatului.
-odihnei.
-gospodăritului.
-exercițiilor la sala de gimnastică.
-activitatii de zi cu zi.
-mersului, etc.


Cu Bustiera transpirati si pierdeti in greutate de 4 ori mai repede decat cu alte haine! Țesătura inteligentă Neopren din care a fost făcuta bustiera fintess este moale și ușoară, astfel încât poate fi purtata fie ca îmbrăcăminte exterioară, fie sub îmbrăcăminte, unde vor fi complet invizibili. În timp ce partea interioară a materialului determină o creștere a temperaturii corpului și astfel o transpirație crescută, țesătura exterioară absoarbe umiditatea, astfel încât bustiera rămâne întotdeauna uscata.


Purtare mai frecventă, pentru rezultate mai bune. Cu cât purtați mai mult bustiera, cu atât veți obține rezultate mai bune! Aceasta este perfecta pentru a fi purtata la exerciții fizice sau în timpul șederii la calculator. Puteti să o purtati când sunteti activi fizic, indiferent de ce faceti... pentru că bustiera ramane întotdeauna uscata, așa că nimeni nu va descoperi secretul dvs pentru o silueta perfectă!


Bustiera este potrivita pentru:

-Toți care vor să scape de kilograme in plus.
-Oamenii care sunt activi din punct de vedere fizic, mergând la antrenamentele de fitness, ca un mare plus care accelerează procesul de scădere în greutate.
-Oamenii care nu au timp să meargă la sală.
-Proaspetele mamici, pentru a le ajuta să piardă în greutate după o sarcina.


Setul conține:
-Bustiera neopren fitness.
-Ambalaj original.


Instrucțiuni pentru întreținere:
-Se spală la 30 A° C.
-Spălați fără stoarcere.
-Nu utilizați înălbitor.
-Nu uscați în uscător.


Specificații:
-Culoare: negru
-Material: Neopren
-Compoziția materialului: 30% poliester, 40% neopren, 30% nylon
-Confortabil de purtat
-Arde grăsimea de 4 ori mai rapidăProducator:Vazut la TVCod:TKG3-213-S

Poti comanda online produsul Bustiera Hot Shapers Fitness din Neopren pentru Slabit si Modelare Corporala, Marimea S la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bustiera hot shapers fitness din neopren pentru slabit si modelare corporala, marimea s , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bustiera hot shapers fitness din neopren pentru slabit si modelare corporala, marimea s poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bustiera hot shapers fitness din neopren pentru slabit si modelare corporala, marimea s prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-213-S nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bustiera hot shapers fitness din neopren pentru slabit si modelare corporala, marimea s se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-213-S atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bustiera hot shapers fitness din neopren pentru slabit si modelare corporala, marimea s , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bustiera hot shapers fitness din neopren pentru slabit si modelare corporala, marimea s a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bustiera hot shapers fitness din neopren pentru slabit si modelare corporala, marimea s

Comanda cu incredere