Brand: APT
APT-AG597

Burete pentru machiaj in forma de picatura, dimensiuni 50x38mm

6.00 lei

+
Burete pentru Machiaj in Forma de Picatura, Dimensiuni 50x38mm
Burete pentru Machiaj in Forma de Picatura, Dimensiuni 50x38mm

Acest burete permite efectuarea unui machiaj natural și permanent fără pete și murdărie.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Forma picăturii permite utilizarea acestui burete pentru a acoperi diferite zone ale feței. Vârful se poate folosi la colțurile ochilor și gurii, mijlocul la nas și bărbie și cea mai lata parte de jos, pentru zonele feței și frunții.
Inalta densitate a polimerului poliuretanic, previne penetrarea produsului în burete și permite curățarea acestuia cu apa si detergent.
Buretele este placut la atingere și se poate folosi uscat sau umezit cu apă.
Dimensiuni: 50 x 38 mm

Include:

Burete machiaj 1 buc. (culoarea este trimisa aleator).

Producator:APTCod:APT6-AG597

Poti comanda online produsul Burete pentru Machiaj in Forma de Picatura, Dimensiuni 50x38mm la pretul de 6lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Burete pentru machiaj in forma de picatura, dimensiuni 50x38mm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Burete pentru machiaj in forma de picatura, dimensiuni 50x38mm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 6.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Burete pentru machiaj in forma de picatura, dimensiuni 50x38mm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 6.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 6.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG597 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Burete pentru machiaj in forma de picatura, dimensiuni 50x38mm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG597 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Burete pentru machiaj in forma de picatura, dimensiuni 50x38mm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Burete pentru machiaj in forma de picatura, dimensiuni 50x38mm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Burete pentru machiaj in forma de picatura, dimensiuni 50x38mm

Comanda cu incredere