Brand: Iso Trade
MXY-1737

Breloc cu functie de localizare si gasire chei prin fluierat

15.00 lei

+
Breloc cu Functie de Localizare si Gasire Chei prin Fluierat
Breloc cu Functie de Localizare si Gasire Chei prin Fluierat

Cu acest dispozitiv veți ști întotdeauna unde vă puneți cheile. Dimensiunile mici permit transportul confortabil cu cheile. Probleme de memorie? De multe ori, puneți cheile undeva de la casă sau de la mașină și nu le puteți găsi? Keychain rezolva problemele cu găsirea cheilor!

Gadgetul "salvează timpul și nervii" - doar fluierul și brelocul vor emite sunete înalte și vor clipi! Știi imediat unde ți-ai pus cheile. Comutatorul ON / OFF este amplasat pe partea laterală a dispozitivului și vă permite să activați / dezactivați dispozitivul, care este deosebit de util, de exemplu: în timpul întâlnirilor etc.

Producator:Iso TradeCod:MXY7-1737

Poti comanda online produsul Breloc cu Functie de Localizare si Gasire Chei prin Fluierat la pretul de 15lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Breloc cu functie de localizare si gasire chei prin fluierat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Breloc cu functie de localizare si gasire chei prin fluierat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 15.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Breloc cu functie de localizare si gasire chei prin fluierat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 15.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 15.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1737 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Breloc cu functie de localizare si gasire chei prin fluierat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1737 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Breloc cu functie de localizare si gasire chei prin fluierat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Breloc cu functie de localizare si gasire chei prin fluierat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Breloc cu functie de localizare si gasire chei prin fluierat

Comanda cu incredere