Brand: ManiaMall
APT-AG411B

Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos

14.00 lei

+
Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos
Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos

AG411B Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos

Breloc chei receptiv la fluier - cu acest dispozitiv compact vei ști întotdeauna unde ai pus cheile.

Caracteristicile produsului:

-Probleme de memorie? De multe ori vă lăsați cheile undeva, de la domiciliu sau in mașină și nu le puteti găsi? Noul breloc Keyfinder rezolva problemele tale!
-Cu gadgetul Keyfinder economisiti timp și nervii dvs. - trebuie doar să fluiati, iar Brelocul o sa emita un semnal sonor și bliț care expune poziția sa.
-Se caracterizeaza prin aspect elegant de designer.
-De dimensiuni mici, nu va ocupa mult spațiu în buzunar.
-Gadget foarte practic pentru bărbați și femei - cadoul perfect.
-Încorporat comutator de pornire / oprire și LED lumină de culoare roșu.
-Dimensiunile dispozitivului: 5 x 2.7 x 1.4 cm
-Greutate: 12g
-Culoare: ALB
-Ambalaj: Melamina

Producator:ManiaMallCod:APT-AG411B

Poti comanda online produsul Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos la pretul de 14lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 14.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 14.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 14.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG411B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG411B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Breloc cu functie de localizare chei alb - semnal sonor si luminos

Comanda cu incredere