Brand: Palmonix
MXY-5755

Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46

74.00 lei

Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46
Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46

SPECIFICAȚII:
-dimensiune inserție (înălțime / lățime): 31 / 11,5 cm.
-mărime: 35-45.
-alimentare: 6xAA 1.5V (nu este inclusă), 3 bucăți pe inserție.
-putere de încălzire: 3W.
-material: cauciuc sintetic.
-material banda: spandex.
-greutate set: 160g.

Dispozitivele pentru încălțăminte garantează confortul picioarelor nu numai în zilele mai reci. Ele pot oferi, de asemenea, asistență imediată pentru persoanele cu probleme cu circulația sângelui. Tălpile interioare încălzite sunt, prin urmare, un element indispensabil al excursiilor de iarnă și activități sportive, excursii de vânătoare sau pescuit.

Un sistem simplu de încălzire bazat pe puterea bateriei și fibra de carbon introdusă în inserție emite o căldură delicată și astfel sigură. Această soluție asigură o încălzire rapidă și o creștere aproape imediată a temperaturii picioarelor. Inserțiile pot fi reglate singure în gama de dimensiuni de la numărul 35 la 46. În acest scop, măsurați dimensiunea exactă a piciorului prin plasarea acesteia pe inserție și tăiați la dimensiunea dorită cu foarfeca. Inserția fără tăiere se potrivește cu dimensiunea 46, care nu este marcată pe suprafața sa. Conductoarele subțiri nu provoacă disconfort și sunt conectate la sursele de alimentare amplasate în benzile speciale cu buzunare pentru depozitare. Curelele cu bretele permit să le atașați liber în jurul piciorului. În plus față de proprietățile termice, inserțiile de material flexibil asigură o amortizare suplimentară pentru picioare.

Producator:PalmonixCod:MXY22-5755

Poti comanda online produsul Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46 la pretul de 74lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 74.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 74.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 74.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5755 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5755 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Branturi - incalzitor electric termic pentru incaltaminte, marime 35-46

Comanda cu incredere