Brand: Audiocore
CTR-AC805

Boxe stereo pentru calculator 6w usb, culoare negru ac805

84.00 lei

+
Boxe Stereo pentru Calculator 6W USB, Culoare Negru AC805

Boxe stereo pentru calculator 6W USB culoare Negru AC805- Difuzoare stereo de înaltă calitate pentru notebook - uri și calculatoare.
- Acestea garantează o calitate a sunetului pur și natural.
- Designul modern face sa se potriveasca perfect pe birou, cu monitoare LCD și alte accesorii.
- Funcționează cu toate computerele care au o ieșire de difuzor și de ieșire USB.
- carcasă rezistentă la zgârieturi elegant și modern.
- Modelul AC805 reprezintă cea mai bună calitate a sunetului pentru difuzoare , comparativ cu ofertele competitive.Domeniul de frecvență (min.)60
Domeniul de frecvență (max.)20
comunicaţii fără firnu
1 x USB 2.0
3.5 mm minijack
accesorii
- 2 boxe de calculator AC805
- producător de ambalaje
- Dovada achizițieiputereNu există date
2.0
Gaming
Muzica
Videoclipuri
autoritățile de reglementareReglarea volumului
Culoare negru

Producator:AudiocoreCod:CTR-AC805

Poti comanda online produsul Boxe Stereo pentru Calculator 6W USB, Culoare Negru AC805 la pretul de 84lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxe stereo pentru calculator 6w usb, culoare negru ac805 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxe stereo pentru calculator 6w usb, culoare negru ac805 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 84.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxe stereo pentru calculator 6w usb, culoare negru ac805 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 84.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 84.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-AC805 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxe stereo pentru calculator 6w usb, culoare negru ac805 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-AC805 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxe stereo pentru calculator 6w usb, culoare negru ac805 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxe stereo pentru calculator 6w usb, culoare negru ac805 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxe stereo pentru calculator 6w usb, culoare negru ac805

Comanda cu incredere