Brand: ATL
APT-ZS32

Boxe stereo cu usb si jack 3.5mm, putere 5w, ideale pentru pc sau laptop

43.00 lei

+
Boxe Stereo cu USB si Jack 3.5mm, Putere 5W, Ideale pentru PC sau Laptop
Boxe Stereo cu USB si Jack 3.5mm, Putere 5W, Ideale pentru PC sau Laptop

Boxe stereo USB de 5W active - ideale pentru computer și multe altele.

Caracteristicile produsului:

Produsul este nou, de înaltă calitate.
Difuzoarele se conecteaza la un computer sau la un laptop printr-un port jack 3.5mm, și care sunt alimentate printr-un port USB, astfel încât nu necesită baterii suplimentare. Acestea pot fi de asemenea utilizate cu dispozitive mobile, de exemplu, telefoane, tablete sau MP3.
Oferă o putere mare de ieșire, menținând în același timp dimensiuni compacte. Acestea sunt complementul perfect pentru orice computer, tabletă, mp3 player sau smatphone.
Comandă de volum confortabilă cu ajutorul unui buton.
Ieșire încorporată pentru căști.
O carcasă elegantă și modernă, rezistentă la zgârieturi.
Specificații:

Puterea difuzoarelor: 5W (PMPO 600W)
Răspunsul de frecvență: 80Hz - 20Khz
Port USB portabil
Conexiune audio jack 3.5 mm
Căști de ieșire: da
Culoare: negru și gri
Dimensiuni ale unui difuzor: 75mm x 60mm x 165mm
În set:

2.0 difuzoare active
Întregul ambalaj într-o cutie colorată, estetică

Producator:ATLCod:APT11-ZS32

Poti comanda online produsul Boxe Stereo cu USB si Jack 3.5mm, Putere 5W, Ideale pentru PC sau Laptop la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxe stereo cu usb si jack 3.5mm, putere 5w, ideale pentru pc sau laptop , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxe stereo cu usb si jack 3.5mm, putere 5w, ideale pentru pc sau laptop poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxe stereo cu usb si jack 3.5mm, putere 5w, ideale pentru pc sau laptop prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZS32 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxe stereo cu usb si jack 3.5mm, putere 5w, ideale pentru pc sau laptop se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZS32 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxe stereo cu usb si jack 3.5mm, putere 5w, ideale pentru pc sau laptop , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxe stereo cu usb si jack 3.5mm, putere 5w, ideale pentru pc sau laptop a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxe stereo cu usb si jack 3.5mm, putere 5w, ideale pentru pc sau laptop

Comanda cu incredere